Video’s Baloubar Mail.

Big Apple Auction 2014

The New Generation Stallions de Brullemail

Fontaine Bleau 2015

Fontaine Bleau 2015

Auvers 2015

Goedgekeurd  Selle Francaise
Geslacht Hengst
Diciplines Springen
Niveau
Kleur Vos
Hoogte 1.74m
Jaar 2011
Dekgeld € 900,- Beschikbaar via Topkwaliteit Diepvries Sperma.

De belofte voor 2016! We zijn in afwachting van de eerste veulens van Baloubar Mail in 2016!
Baloubar Mail imponeert niet alleen vanwege zijn indrukwekkende pedigree maar ook vanwege zijn geweldige manier van springen en meewerkende instelling. In 2014 werd Baloubar Mail verkocht tijdens de Big Apple veiling in Frankrijk voor maar liefst 198.000 euro! In 2015 werd hij goedgekeurd bij het Selle Francais en werd hij 4e geplaatst op het Frans Kampioenschap vierjarigen in Fontaine Bleau.

Zijn vader is de wereldberoemde Baloubet De Rouet. Een stempelhengst pur sang. Baloubet De Rouet wereldwijd de nummer 1 hengst op het gebied van prestaties en fokkerij. Zo nam Baloubet De Rouet succesvol deel aan alle grote wedstrijden, won hij maar liefst drie keer de Wereld Beker Springen (1998, 1999 en 2000), won hij een bronzen team medaille op de Olympische Spelen in Sydney en won hij goud op de Olympische Spelen in 2004 in Athene.

Moeder Tosca Mail komt uit een zeer interessante prestatie stam. Tosca Mail is een dochter van de bekende hengst Alligator Fontaine en won als veulen het kampioenschap van Frankrijk. Zij voert terug via Norma Mail op Elvira Mail, de moeder van de bekende hengst Jaguar Mail ( 5e teamplaats OS 2008) en topmerrie Katchina Mail (14e plaats op de wereldranking lijst 2008,  finaliste WEG Kentucky 2010 en vice wereldkampioen 2010).

Kortom, Baloubar Mail is een zeer interessante hengst voor uw fokkerij om zo de prestatie genen van zijn voorouders te verankeren in uw eigen stam!

Baloubar Mail Baloubet de Rouet Galoubet A Alme Z
Viti
Mesange Du Rouet Starter
Badine
Tosca Mail Alligator Fontaine Noren
Nighty Fontaine
Norma Mail Narcos II
Elvira Mail

Aanvraagformulier

Naam hengst*
Naam eigenaar*
Adres eigenaar*
Postcode eigenaar*
Woonplaats eigenaar*
Land eigenaar*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Geboortedatum merrie*
Afstamming merrie*
Naam merrie*
Bijzonderheden