Jaguar Mail

Damon Hill

GoedgekeurdKWPN, Selle Francais, SWB, Hannover VerbandGeslachtHengstDisciplinesSpringenNiveauGrand PrixKleurDonker bruinHoogte176 cmJaar 1997Dekgeld€ 1.800,-

Goedgekeurd Oldenburger Verband, KWPN, Holstein, Westfalen Reinland
Geslacht Hengst
Disciplines Dressuur
Niveau Grand Prix
Kleur  Koffievos
Hoogte 166cm
Jaar 2000
Dekgeld € 2.650,-

Deze prachtige meer dan 80% volbloed hengst is een parel in de spring en eventing fokkerij! Niet alleen presteren zijn nakomelingen zeer allround (springen en eventing) ook Jaguar Mail zelf was actief op het allerhoogste niveau in de springsport! Zijn resultaten in sport en fokkerij, zijn interessante bloedvoering en zijn goede rontgen foto’s waren voor het KWPN in 2014 reden om Jaguar Mail te erkennen bij het KWPN!

Bekijk dit paard

Met Donnerhall en Rubinstein in zijn genen is deze hengst gezegend met het beste dressuurbloed uit de fokkerij!Damon Hill NRW is momenteel het meest besproken dressuurpaard in sport en fokkerij!
Niet alleen omdat deze hengst een fenomeen in de dressuurpiste is, vierde werd op de Olympische Spelen in  2012 maar ook omdat zijn nakomelingen het talent van zijn vader geërfd hebben!

Bekijk dit paard

Skovens Rafael

Gemini Cl Gem Twist

Goedgekeurd  Oldenbuger Verband,
Geslacht Hengst
Disciplines Dressuur
Niveau Inter I
Kleur Koffievos
Hoogte 168cm
Jaar 2004
Dekgeld € 1.000,-
Goedgekeurd AES
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau Grand Prix
Kleur Schimmel
Hoogte 158cm
Jaar 2016
Dekgeld  € 1.200,-

Dat de Deense dressuurfokkerij in de lift zit is een feit. Met vooraanstaande Duitse prestatie lijnen is een moderne en prestatie gerichte fokkerij opgezet. Dit zien we dan ook terug in de hengst SKOVENS RAFAEL.
Met Romanov als vader die onder Hans Peter Minderhoud tot aansprekende prestaties komt voert deze bloedlijn terug naar Rhodiamant en Rubinstein I. Via Moeder Tazorba zien we de beroemde D lijn terug in Don Schufro en Donnerhall. In de vierde generatie komen we de wereldberoemde hengst May Sherif tegen, kortom Skovens Rafael zit qua bloedlijnen zeer interessant in elkaar!

Bekijk dit paard

Met de komst van Gemini xx is het genetisch materiaal van de volbloed hengst en een van de beste springpaarden ter wereld behouden gebleven.

Gem Twist was reeds bij leven al een legende. Met diverse ruiters sprong hij op het allerhoogste niveau waarbij zijn geweldige karakter en inzet geroemd werd. In 1987 won Gem Twist zilver op de Pan Am Games, en jaar later won de volbloed twee zilveren medailles tijdens de Olympische Spelen van Seoul.

Gem Twist werd op de World Equestrian Games in 1990 uitgeroepen tot beste paard van het WK.

Bekijk dit paard

Luidam

Quite Easy

Goedgekeurd KWPN, SF, ISH, AES
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau Grand Prix
Kleur Vos
Hoogte 167cm
Jaar 1993
Dekgeld € 1.000,-
Goedgekeurd KWPN, HANN, HOLST, SF- AA.CR
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau 1.50m
Kleur Zwart
Hoogte 165cm
Jaar 1994
Dekgeld € 1.500,-

Luidam wordt gezien zijn resultaten gezien als een van de best presterende hengsten van dit millennium. Luidam stamt af van de wereldberoemde Guidam, springpaardenleverancier bij uitstek. Guidam staat hoog aangeschreven door het werklustige karakter, souplesse en het vermogen van zijn nakomelingen. Opvallend veel van zijn kinderen laten van zich horen in de internationale springsport. Luidam vereft een geweldig meewerkend karakter, goede instelling en veel vermogen.

Bekijk dit paard

QUITE EASY is wereldwijd een absoluut fenomeen. Niet alleen heeft de hengst een zeer imposante sportcarrière achter de rug, hij heeft de Zweedse en Franse Fokkerij een enorme impuls gegeven met zijn fokproducten. De nafok van
QUITE EASY laten zich omschrijven als zeer werkwillig, veel vermogen op de sprong met zeer goede manieren.
QUITE EASY heeft diverse goedgekeurde zonen in Duitsland, België, Denemarken, Nederland, Frankrijk en Zweden.

Bekijk dit paard

Quite Capitol

Iowa

Goedgekeurd Holstein, Hannover, Selle Francais, SI, Old-int, Rheinl, Bayern
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau 1.50m
Kleur Schimmel
Hoogte 166m
Jaar 1999
Dekgeld € 1.100,-
Goedgekeurd Zangersheide, AES
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau 1.60m
Kleur Donkerbruin
Hoogte 164m
Jaar 1990
Dekgeld € 1.150,-

Het fijnste van het fijnste uit de fokkerij van topfokker Harm Thormählen!  Quite Capitol was indertijd het fokresultaat van het samenbrengen van het beste van het Selle Francais en het Holsteiner Verband waarbij de tophengsten Quidam de Revel en Capitol werden samen gebracht.
Quite Capitol presteerde zelf op het hoogste niveau onder Jerry Smit en Ulrich Kirchhoff. Quite Capitol heeft diverse nakomelingen op 1.60m niveau. Quite Capitol geeft zijn kinderen het karakter van Quidam de Revel en de kracht en macht van Capitano I.

Bekijk dit paard

De bloedlijnen van Iowa zijn werkelijk om van te watertanden! Het beste bloed van Duitsland (Landgraf) gecombineerd met het beste bloed uit Nederland (Nimmerdor).
IOWA werd gefokt in Nederland, verkocht naar Zweden en doorliep daar een prachtige sport en fokkerij carrière. IOWA is een van de beste zonen van de beroemde LIBERO H.
De kinderen van IOWA vallen op door hun onbegrensde vermogen, inzet en kwaliteit op de sprong.
De pedigree van IOWA is zeer interessant en voert terug naar de prestatie stam van Pericles naar Viola B een van de beste moederlijnen van het KWPN. Onder andere het springpaard OKIDOKI (Albert Zoer) maar ook het wereldberoemde paard Milton tonen hiermee hun verwantschap.

Bekijk dit paard

Catchar Mail

Je T’aime Flamenco

Goedgekeurd Selle Francais, AES
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau
Kleur Bruin
Hoogte 170cm
Jaar 2012
Dekgeld € 850,-
Goedgekeurd KWPN , Z, SF, SWE
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau 1.60m
Kleur Donkerbruin
Hoogte 164m
Jaar 2009
Dekgeld € 1.150,-

De nieuwe generatie van het befaamde Haras de Brullemail!
Catchar Mail is de nieuwe ster van Haras de Brullemail. Met zijn imponerende type en ongekende springkwaliteiten ligt het voor de hand dat we in de nabije toekomst veel van deze hengst gaan horen.
Catchar Mail is eind 2014 toegelaten tot het Stamboek Selle Francais en in 2015 goedgekeurd bij het AES.
Moeder Katchina Mail werd op 6 jarige leeftijd Kampioen van Frankrijk en behaalde teamzilver en een 11de plaats individueel tijdens de Wereld Ruiter Spelen in Kentucky in 2010 onder haar ruiter Patrice Delaveau.

Bekijk dit paard

Je T’aime Flamenco zijn geweldige karakter en zijn onbegrensde vermogen maken hem tot een ideale keuze voor ieder fokker!
Zijn vader, Flamenco de Semilly, komt uit een van de sterkste hengst lijnen in de fokkerij van springpaarden, de Le Tot De Semilly – Grand Veneur lijn.
Zijn moeder, Quansie Van De Halhoeve, won op 1.50 niveau in België. Haar vader is de bekende Duitse hengst Landetto, die terugvoert op Landgraf, Lady Killer, via de moederlijn. Dit is een fantastische bloedlijn om te verankeren in uw eigen fokkerij!

Bekijk dit paard

Orlando vd Heffinck

Baloubar Mail

Goedgekeurd BWP, Oldenburg, Zangersheide,Old-int, SI, SBS, Rheinl, SF, SWB, Hann
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau  1.60m
Kleur Bruin
Hoogte 169cm
Jaar 1996
Dekgeld € 1.450,-
Goedgekeurd SF
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau
Kleur Vos
Hoogte 174
Jaar 2011
Dekgeld € 900,-

Mooier zijn ze niet te maken!  De prachtig in het model staande hengst Orlando vd Heffinck voert het bloed van Heartbreaker een van de meest toonaangevende springpaarden-verervers van dit moment.
Orlando zelf presteerde uitstekend. Hij won 2 keer het stijlspringen in Aken, met de waarderingscijfers 8,9 en 9,3. In Lanaken won Orlando de kleine finale tijdens het Wereldkampioenschap voor 5-jarigen. In 2003 werd Orlando tweede in de Belgische Cyclus voor zeven jarigen en won hij bovendien twee manches. In 2004 maakte Orlando zijn Grand Prix en Wereldbeker debuut op de jeugdige leeftijd van acht jaar met diverse foutloze omlopen in o.a. Kuala Lumpur, Mechelen, Maastricht, Frankfurt, Stuttgart en Brussel.

Bekijk dit paard

De belofte voor 2016! We zijn in afwachting van de eerste veulens van Baloubar Mail in 2016! Baloubar Mail imponeert niet alleen vanwege zijn indrukwekkende pedigree maar ook vanwege zijn geweldige manier van springen en meewerkende instelling. In 2014 werd Baloubar Mail verkocht tijdens de Big Apple veiling in Frankrijk voor maar liefst 198.000 euro! In 2015 werd hij goedgekeurd bij het Selle Francais en werd hij 4e geplaatst op het Kampioenschap vierjarigen in Fontaine Bleau.
Een zeer interessante hengst voor uw fokkerij om zo de genen van Baloubet de Rouet te verankeren in uw eigen stam!

Bekijk dit paard

Hesselhoij Donkey Boy

Romeo

Goedgekeurd DWB, SWB, Hannover Verband
Geslacht Hengst
Disciplines Dressuur
Niveau  Kampioen 2015 Denemarken, Kampioen 2016 Zweden Hengstenkeuring.
Kleur Bruin
Hoogte 1.70m
Jaar 2012
Dekgeld € 1.300,-
Goedgekeurd DWB, Hannover Verband
Geslacht Hengst
Disciplines Dressuur
Niveau  Kampioen 2016 Denemarken.
Kleur Bruin
Hoogte 1.72m
Jaar 2012
Dekgeld € 1.200,-

De sensatie uit Denemarken en Zweden! Kampioenshengst 2015 en 2016, goedgekeurd in Denemarken en Zweden. Hesselhoij Donkey Boy voldoet aan de strenge eisen van het Deens Stamboek Verband. Hesselhoij Donkey Boy is zeer interessant gefokt voor de fokkers die een hengst willen gebruiken die geheel vrij is van Jazz, Ferro en Gribaldi bloed!

Bekijk dit paard

 

Met zijn prachtige voorkomen en geweldige model als dressuurpaard en vaderdier, kwam, zag en overwon Romeo tijdens het Deense Verrichtingsonderzoek in Denemarken.

Romeo werd met afstand kampioen met een ongekende score van 896,50 punten!
Het gemiddelde kwam uit op een 9 voor aanleg, karakter, stap, draf en galop!
Romeo voldoet aan de strenge röntgenologische en veterinaire eisen van het Deens Stamboek.
Romeo is zeer interessant voor fokkers die een hengst willen gebruiken die geheel vrij is van Jazz, Ferro en Gribaldi bloed!

Romeo geeft zijn kinderen, maat, hoogbenigheid en een sterke hals en rugverbinding mee.

Bekijk dit paard

Candy de Nantuel

Hesselhoij Donkey Boy

Goedgekeurd Selle Francais
Geslacht Hengst
Disciplines Springen
Niveau  De Sensatie van 2016 in Frankrijk.
Kleur Vos
Hoogte 1.67m
Jaar 2012
Dekgeld € 300 bij aanvang + € 500,- bij dracht.

De absolute smaakmaker van 2016 in de Franse Springpaarden fokkerij! Niet alleen beschikt Candy de Nantuel over fantatische springmanieren, ook zijn Pedigree is om van te watertanden!!

Candy de Nantuel is het voorbeeld van de moderne sporthengst. Candy de Nantuel heeft een droomgalop, super reflexen op de sprong en springt met een enorme elasticiteit en voorzichtigheid.

In het werk laat de imponerende zoon van Luidam zien over veel zelfbeheersing, bloed, souplesse te beschikken.  

Ook zijn pedigree is er een om van te watertanden! Met zijn vader Luidam en Moeder Thara de Nantuel zijn de prestaties en top bloedlijnen in meerdere generaties verankers. Vader Luidam behoeft eigenlijk geen introductie. Op het allerhoogste niveau heeft deze hengst onder zijn ruiter Billy Towney zeer succesvol met de wereldtop meegesprongen.

Moeder Thara de Nantuel komt uit een van de beste Franse Moederlijnen! Met Diamant de Semilly als vader en moeder Karma de Nantuel (v. Quidam de Revel) komen we uiteindelijk bij Jalisco B terecht. Karma de Nantuel heeft zelf op 3* niveau gesprongen en heeft diverse nakomelingen die buitengewoon opvallen in zowel sport als fokkerij.  

De Merrie lijn van Thara de Nantuel heeft de hoogste waardering binnen het Selle Francais namelijk 10/10! 

In 2015 werd Candy de Nantuel goedgekeurd bij het Selle Francais waarbij de hengst de hoogste punten tijdens de verrichtingen kreeg 19/20. Op de najaarsveiling van Fences werd Candy de Nantuel voor maar liefst 125.000 euro verkocht.

Wij hebben hele hoge verwachtingen van deze geweldige hengst en zijn ervan overtuigd dat we nog heel veel van hem gaan horen in zowel de sport en fokkerij!

Bekijk dit paard