Video’s Je T’aime Flamenco.

GP Aken 2012.

GP Ierland

 

Nakomelingen Je T’aime Flamenco

Fellow Castlefield 5 jaar oud.

Je T’aime Valencia veulen

Goedgekeurd Zangersheide, AES, ISH
Geslacht Hengst
Diciplines Springen
Niveau 1.60m
Kleur Bruin
Hoogte 170cm
Jaar 2009
Dekgeld € 1.200,-. Verkrijgbaar via topkwaliteit diepvries sperma!

In zijn eerste jaar op internationaal niveau (2010) viel Je T’aime Flamenco direct op door onderstaande wedstrijden op zijn naam te schrijven:

  • De Grand Prix van de Horse of the Year show
  • GP Belfast International
  • GP Jumping Amsterdam
  • GP St.Gallen
  • GP Valencia
  • GP Barcelona

Je T’aime Flamenco stond op de shortlist van deelname aan de OS in 2012 maar helaas gooide een blessure van roet in het eten.

Je T’aime Flamenco zijn geweldige karakter en zijn onbegrensde vermogen maken hem tot een ideale keuze voor ieder fokker!

A major winner of International Grand Prix. A stallion who has performed consistently through all the grades”. Quote Michael Whitaker British Team Member.

Zijn vader,  Flamenco de Semilly, komt uit een van de sterkste hengst lijnen in de fokkerij van springpaarden, de Le Tot De Semilly – Grand Veneur lijn. Onder Marc Van Dijck heeft de Franse hengst laten zien dat hij een krachtig springpaard is.
Wanneer je het aantal dekkingen bekijkt  produceert hij een bovengemiddeld aantal uitstekende springpaarden. Vanaf zijn eerste jaren in de fokkerij hebben we Grand Prix paarden zoals Molly Ashes , Vicomte D, Gregory Wathletts Willem en Wonder Boy.

Zijn moeder, Quansie Van De Halhoeve, won op 1.50 niveau in België. Haar vader is de bekende Duitse hengst Landetto, die terugvoert op Landgraf, Lady Killer, via de moederlijn. Dit is een fantastische beroemde spring bloedlijn. Nakomelingen van Landetto zijn onder andere Undercover Agent en Utah Van Epicon, terwijl we via Landgraf terugkomen bij Burgraaf en Libero. De moederlijn van Je T’aime Flamenco staat bol van de sport predicaten. De elite preferente sport moeder Manet gaf de AES goedgekeurde hengst Gigolo SIH (v. Mr. Blue). Grootmoeder Harmonie sprong op Grand Prix niveau met Leon Thijssen. De moederlijn van Je T’aime Flamenco is nauw verwant aan grote namen als Westworld en Try My Best uit de Verenigde Staten.

Zijn grootvader Le Tot de Semilly is een en al bewezen springen genen. Le Tot de Semilly  is een van de meest invloedrijke hengsten van zijn tijd. Le Tot de Semilly, won of werd in 22 internationale klassen geplaatst tussen 1988 en ’91. Hij maakte deel uit van het gouden medaille winnende team van het Europees Kampioenschap Young Riders in Millstreet in Ierland, (vierde individueel). Le Tot de Semilly zien we heden ten dagen terug in de bekende topsport pedigrees van nakomelingen zoals Everest Ashley, Itot du Chateau, Punt De Quintin, Ideaal De Prissey, Diamant de Semilly en Fidji De Fleury om er maar een paar te noemen.

 

Je T’aime de Flamenco Flamenco de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue Du Tot
Quenotte Du Chemin ST Brendan xx
Gavotte
Quansie van de Halhoeve Landetto Landgraf I
Odetta
Koriena van de Halhoeve Westworld xx
Dorina

Aanvraagformulier

Naam hengst*
Naam eigenaar*
Adres eigenaar*
Postcode eigenaar*
Woonplaats eigenaar*
Land eigenaar*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Geboortedatum merrie*
Afstamming merrie*
Naam merrie*
Bijzonderheden