Video’s Romeo.

Stallion Performance Test 2017 Hannover Verband

Stamboek DWB, SWB
Geslacht Hengst
Diciplines Dressuur
Niveau Kampioen 2016 Verrichtingsonderzoek
Kleur Donker Bruin
Hoogte 1.72m
Jaar 2012
Dekgeld Eerste Termijn € 500,- . Bij dracht tweede termijn a € 700,-. Beschikbaar middels topkwaliteit diepvriessperma. WFFS positief.

.

Mr. Goodlooking Romeo.

Romeo kwam, zag en overwon tijdens het Deens verrichtingsonderzoek eind 2016. Zijn imposante voorkomen, inzet en karakter alsmede zijn fantastische manier van lopen maakten hem terecht de kampioen van 2016.

Met een droomscore van maar liefst 896! punten verpletterde hij de concurrentie en toonde hij zijn talent voor de dressuur.

StapDraf 9, Galop 9,  Aanleg 9,  Karakter 9!

Vader Romanov is geen onbekende. Als elite hengst van het Deens Stamboek heeft hij zijn meerwaarde absoluut bewezen in de fokkerij en sport. Onder Grand Prix Ruiter Hans Peter Minderhoud heeft Romanov hele mooie resultaten geboekt.

Grootvader Rohdiamant is voor de Duitse fokkerij van onschatbare waarde geweest. Maar liefst 50 zonen werden goedgekeurd bij diverse stamboeken. Rohdiamant werd door de Amerikaanse Amazone Lisa Wilcox succesvol uitgebracht in de Grand Prix.

De moederlijn van Romeo bestaat uit de allerbeste merrie lijnen van het Hannoveraanse Verband. Moeder Wolke JM heeft een van de hoogste primeringen bij het Hannoveraans verband. Zij voert Wolkentanz bloed en in de derde generatie komen we Barblin tegen. Deze merrielijn voert terug op de Hannover merrie stam 5193201.

Wij hebben hoge verwachtingen van Romeo. Niet alleen zijn voorkomen is indrukwekkend, zijn pedigree is voorzien van veel prestatie bloedlijnen  in zowel vader als moederlijn(Romanov, Rubinstein I, Wolkentanz I en Weltmeyer).

Romeo voldoet aan de strenge veterinaire en röntgenologische eisen van het Deens Verband en is geheel vrij van Jazz, Ferro en Gribaldi bloed.

Kortom een aanwinst voor de Nederlandse Dressuur fokkerij!

 

Romeo Romanov Rohdiamant Rubinstein I
Elektia V
Rumirell Grundstein II
Ruling Action
Wolke JM Wolkentanz I Weltmeyer
Lovely
Wally Wanderbursch II
Barblin

Aanvraagformulier

Naam hengst*
Naam eigenaar*
Adres eigenaar*
Postcode eigenaar*
Woonplaats eigenaar*
Land eigenaar*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Geboortedatum merrie*
Afstamming merrie*
Naam merrie*
Bijzonderheden