Video Kannan 2020:

Kannan

 

Goedgekeurd  SF, OLDBG, AES, RHEIN, KWPN, OS, HOLST, SBS,BWP,BAVAR, SWB
Geslacht Hengst.
Diciplines Springen
Niveau GP 1.60m
Kleur Donkerbruin
Hoogte 1.72.
Jaar 1992
Dekgeld € 350 euro bij aanvang. € 2.150,-  tweede termijn bij dracht. Beschikbaar middels topkwaliteit diepvries sperma. Wij zijn officieel GFE partner!

Kannan kan zelf terugkijken op een succesvolle carrière in de topsport. Onder het zadel van Michel Hecart won hij de Franse titel in 2005 en nam in datzelfde jaar deel aan de Europese Kampioenschappen in San Patrignano. Daarnaast won Kannan de Grote Prijs in Deauville, eindigde als 2e in de Grote Prijzen van Gijon, La Courneuve en Vichy en maakte deel uit van het Franse team dat de Nations Cup wedstrijden won in Lissabon en La Baule.

Nakomelingen

Als vaderpaard behoort Kannan tot de beste springpaardenleveranciers ter wereld en staat als 7e in de WBFSH-wereldranglijst voor springpaarden. Dit resultaat heeft Kannan te danken aan een groot aantal kinderen die schitteren in de internationale springsport waaronder de Olympisch Kampioen en wereldbekerwinnaar Nino des Buissonnets. Molly Malone won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerwedstrijden. Quabri de L‘Isle won de openingswedstrijd van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en won meerdere Grote Prijzen en Nations Cups. Quorida de Treho won tweemaal de wereldbeker van Helsinki en de Grote Prijzen van St. Gallen en Parijs, etc.

Meer succesvolle internationaal springende nakomelingen zijn o.a. A Big Boy, Babbe van ’t Roosakker, Baldo DS, Bridget, Carlito C, Diva II, Kismet, Padock du Plessis, Prof de la Roque, Kiwi du Gibet, Oh d’Eole, Paille de la Roque, Quartz van de Nieuwmolen, Quannan-R, Quintera, Rosana du Park, Simba de la Roque, Sultan du Chateua, Sybalia, Symphonie des Biches etc.

Anno 2021 zijn de nakomelingen van Kannan nog onverminderd succesvol en populair in de Internationale springsport.

Kannan:  Stempelhengst pur sang!

Kannan Voltaire Furioso II Furioso xx
Dame de Ranville
Gogo Moeve Gotthard
Mosaik
Cementa Nimmerdor Farn
Ramonaa
Wozieta Le Mexico
Rozieta

Aanvraagformulier

Naam hengst*
Naam eigenaar*
Adres eigenaar*
Postcode eigenaar*
Woonplaats eigenaar*
Land eigenaar*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Geboortedatum merrie*
Afstamming merrie*
Naam merrie*
Bijzonderheden