Wie zijn wij

Triple V Dekdiensten bv houdt zich exclusief bezig met het professioneel in de markt plaatsen van exclusieve dekhengsten. Wij doen dit op de Nederlandse en Buitenlandse fokkerijmarkt, van sperma van hengsten.

Ons motto is “De eigenaar is in Control”.

Na het zeer succesvol opzetten van ons concept voor de dekdienst van de wereldberoemde hengst Totilas richten wij ons in 2012 definitief op de fokkerijmarkt. Echter anno 2021 is het niet meer weg te denken en zijn wij trots op de weg die wij in 2012 zijn ingeslagen. Met onze intensieve samenwerking met Groupe France Elevage in Frankrijk bieden wij het allerbeste springbloed aan! Wij zijn trots dat wij hun vertrouwen hebben gekregen en hun hengsten op de Nederlandse Markt mogen vertegenwoordigen! Candy de Nantuel, Contendro I, Kannan en My Lord Carthago zijn enkele voorbeelden van hengsten die in eigendom zijn van GFE.

Triple V Dekdiensten biedt u als eigenaar of hengstenhouderij een transparant en open dek administratie. Op ieder gewenst moment heeft u inzicht over het aantal actuele dek aanvragen, status van de dekaanvragen. Het dekgeld komt rechtstreeks bij de hengsteneigenaar binnen. Wij presenteren indien gewenst, uw hengst in de Nederlandse en Buitenlandse fokkerijmarkt en dragen zorg voor een adequate en professionele afhandeling op de fokkerijmarkt. Wij werken samen met gerenommeerde partners in het buitenland om een continue hoge kwaliteitsnorm te garanderen.

Triple V Dekdiensten is ontwikkeld vanuit de gedachte “De eigenaar is in Control”. Wij leveren maatwerk voor iedere dekhengst die wij vertegenwoordigen.

Wij bieden een totaal pakket van dek aanvraag, facturatieafhandeling, aanmelden dekking bij Stamboek. Eventueel verzorgen wij ook de PR van de hengst zoals dekfolder, advertenties en websites. Zowel voor Nederland als Buitenland!

De voordelen van Triple V Dekdiensten op een rijtje:

  • Geautomatiseerd systeem voor iedereen begrijpbaar!
  • Korte lijn tussen eigenaar en fokker! 
  • 24 uur per dag inzicht in dek aanvragen en betalingen!
  • Optimale presentatie van uw hengst in Nederland en Buitenland !
  • Eind oktober een volledig afgeronde dek administratie