Tijdens de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch hebben Dhr. Arnaud Evain directeur van GFE en Semira Noman van Triple V Dekdiensten, hun samenwerking bekrachtigd voor 2017.

“De afgelopen 2 jaar hebben we samen bekeken hoe onze samenwerking zou bevallen en wat de reacties van de Nederlandse fokkers zou zijn op het aanbod van de hengsten van GFE.
Deze is zeer positief gebleken waarbij wij natuurlijk erg blij zijn dat een grote aanbieder van tophengsten als GFE kiest om met Triple V Dekdiensten in zee te gaan. Wij zijn erg blij met de komst van Gemini xx naar Nederland. Deze hengst is genetisch gezien zeer interessant en heeft de afgelopen jaren een zeer indrukwekkend aantal topnakomelingen laten zien.

Daarnaast gaan we dit jaar ook de Rising Star van GFE in Nederland onder de aandacht brengen bij de Nederlandse fokker. Zoals de fokkers van ons gewend zijn zoeken we steeds weer opnieuw naar topbloed.
Daar zijn we met de hengst Candy de Nantuel denk ik zeer goed in geslaagd. Met het bloed Luidam x Diamant de Semilly in zijn aderen ademt deze hengst alles wat met topsport te maken heeft. Wij zijn in ieder geval klaar voor het dekseizoen 2017”, aldus Semira Noman.